2 "csíkos" lapot készítünk.
A tojások fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot. 3/4 részét nyomózsákba töltjük, és egy sütőpapírral bélelt sütőlemezre 3 csíkot ny
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük el a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá a felvert tojást, a lisztet és a sütőport. Hámozzuk meg, majd kockázz
A gesztenyemasszát keverjük habosra a felvert tojással, és annyi tejjel, hogy ne legyen túl lágy. Keverjük bele a rumot. Dolgozzuk össze az egészet a reszelt almával. A l
A tésztához keverjük ki a vajat a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojást és egy csipet sót. Szórjuk bele a lisztet, és gyúrjuk össze. Formáljunk henger alakúra, és vágjun
A cukrot három kanál vízzel karamellizáljuk, közben kivajazunk egy pudingos formát. Egy felszeletelt mangót félreteszünk, a többit feldaraboljuk, és hozzákeverjük a vajat
A narancsot meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, majd egy kivajazott pudingos formát kibélelünk vele. Egy tálban a vajat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojá
Vágjuk össze a gyümölcsöket. Keverjük össze a többi hozzávalót. A gyümölcsöket tegyük kivajazott formába, és öntsük rá a tejszínes keveréket. Tegyük a sütőbe, és süssük m
Vágjuk negyedekre az ananászt, majd a negyedeket harmadokra. húzzuk fémnyársra. Keverjük össze a mézet, a narancshéjat és a levet, a citromlevet, a narancslikőrt egy tálb
Ugrás a lap tetejére >>