A cukrot, a sütőport és a liszteket összekeverjük, majd összedolgozzuk a tojással és a Rama margarinnal, kinyújtjuk, és egy előkészített tepsiben megsütjük
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a gyömbért, a zsemlemorzsát, a citromhéjat, a mazsolát és a faggyút, majd hozzáadjuk a tejet és a
A mazsolát beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. 6 dkg mandulát és a sárgabarackot felaprítjuk, és 2 evőkanál lisztet szórunk rá. Hozzáadjuk a citrom- és naran
A mazsolát egy éjszakára a borba áztatjuk. Az almát megmossuk, majd egy reszelő segítségével lereszeljük. A diót összetörjük, a narancsgerezdekről a hárty
Az almát és a barackot nyolcadoljuk, a banánt negyedeljük, majd az eperrel és a szőlővel együtt az összeset nyársra húzzuk. A többi hozzávalóból tésztát
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A csokoládét darabokra törjük, és 2 ek. tejszínnel vízfürdőben, kis lángon, kevergetve felolvasztjuk.
A zselatint kinyomkod
Egy lábosban megolvasztjuk a szirupot, a vajat és 12 dkg barna cukrot, majd hozzákeverjük a mazsolát, a zabpelyhet és a fahéjat. Az egészet egy kivajazott tepsibe
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A vajat keverjük el a cukorral és a tojásokkal. Keverjük össze a lisztet a fahéjjal, a szódabikarbónával, a gyömbérrel
Ugrás a lap tetejére >>