A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 100 g cukrot, a vaníliát, a sót, a citromhéjat, a tojásokat, a mogyorót, a zabpelyhet és a fels
Az epreket elfelezzük, a barackokat meghámozzuk, kimagozzuk és elnégyeljük. Ezután egy lábosban a gyümölcsökhöz keverjük a citrom héját, levét, majd rátes
Egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a vajat és a citromlevet, majd negyed órára hűtőbe rakjuk. Ezután négy részre osztjuk, kinyújtjuk, és mindegyiket kos
A gyümölcsöket egy nagy salátástálban összekeverjük, meglocsoljuk a citromlével és a pálinkával, valamint meghintjük a cukorral, és így állni hagyjuk. Ek
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 65 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a citromaromát, 2 evőkanál hideg vizet és a
A ribizli megmossuk és leszemezzük. A málnát tegyük egy nyeles lábosba, és kezdjük el melegíteni, és nyomjuk szét egy villával. Ha forrni kezd húzzuk félre.
Elkészítés:
a.) A reszelt almát lecukrozzuk, fél óra múlva kézzel kicsavarjuk és fahéjjal izesítjük.
b.) 100g lisztet összegyurunk 100g. lágyra mel
A kimagozott, elfelezett barackokhoz adjuk a glükózt, a cukrot, a likőrt és a vaníliát, majd az egészet készre pároljuk, és pürésítjük. A fagylalt hozzával
Ugrás a lap tetejére >>