A fügét, mazsolát és mogyorót ledaráljuk, majd összekeverjük a narancs héjával. Belekeverjük a porcukrot, majd rudakat sodrunk belőle. Belehempergetjük a kristálycukorba,
Melegítsük fel egy lábosban a vizet, a cukrot, a citromlevet és a fahéjrudat. a vaníliahüvelyből kaparjuk ki a magokat és tegyük a fűszeres vízbe. Forraljuk fel, időnként
A banánt pucoljuk meg, vágjuk félbe. Olvasszunk fel 3 dkg vajat, tegyük bele a banánokat, és 5 percig süssük. Olvasszuk meg a sós vajat is. vegyük ki a banánokat és vágju
A barackokat mártsuk 30 másodpercre forró vízbe, majd tegyük hideg vizes tálba. Csepegtessük le és húzzuk le a héjukat. Vágjuk félbe, és vegyük ki a magjukat. A tojássárg
A narancsot és a grépfrútot hámozzuk meg. Vágjuk ki a gyümölcsöt a hártyából, és magozzuk ki. Tegyük a hűtőbe. Egy edénybe készítsünk gőzfürdőt. Keverjük ki a tojássárgák
Egy tálban az összetört kekszhez keverjük az összes gyümölcsöt és az eszenciát, majd felöntjük a narancslével. 16 dkg fehércsokit megolvasztunk, belekeverjük a kekszes ke
A gesztenyemasszát elkeverjük a háztartási keksszel, tejjel és vajjal. Ezt a maszát zsírpapíron téglalap alakúra ellapítjuk, megkenjük a barack- vagy málnaízzel, és teker
A gesztenyemasszát áttörjük, és összekeverjük a tejszínnel és annyi tejjel, hogy puha krém legyen. A babapiskótát rumos, cukros tejbe mártjuk, majd egy forma alját és old
Ugrás a lap tetejére >>