A vajban a rizst megpirítjuk, majd megszórjuk a sóval, cukorral, és a vaníliás cukorral, majd a tejet beleöntjük. Bele dobjuk a vaníliát, és egy kávéskanál
Egy lábosba tesszük az egrest és 15 deka cukrot, majd felöntjük kevés vízzel, és puhára főzzük. A maradék cukorral felverjük a tojásfehérjét, majd nyomóz
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd állni hagyjuk. Kinyújtjuk, és kikent, kilisztezett tepsibe terítjük. Előmelegített sütőben félkészre sütjük.
Az almát
Tegyük a gyümölcsöket 4 pohárba. A tejszínt verjük keményre, és forgassuk bele a habcsókdarabokat. Kanalazzuk a krémet a gyümölcsök tetejére.
Előkészül
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Nyújtsuk ki a tésztát, és szúrjunk ki belőle 4 kerek lapot. Süssük őket 10-15 percig. A tésztalapokat kenjük meg citromk
A citrom levét locsoljuk rá a gyümölcsökre. Keverjük össze a cukrot, a vizet és a pálinkát, és mártsuk bele a babapiskótát. Tegyük egy sütőtál aljára,
A Rama margarint kikeverjük a cukorral és vaníliás cukorral. Belekeverjük a tojássárgáját, a tejet és a fűszereket. A sütőport hozzáadjuk a liszthez, majd k
Puhára főzzük a rizst 6 dl vaníliás tejben, ezután beáztatjuk a zseltint hideg vízbe , majd a maradék tejbe felolvasztjuk és a rizsre szűrjük át. Kihülés u
Ugrás a lap tetejére >>