» zöldségolaj a sütéshez » 4 db 12 cm-es kukoricás tortilla, negyedekre vágva » 1 nagyobb avokádó » 125 g kemény, reszelt kecskesajt » fél apróra vágott lilahagyma » 1 tk. köménymag » 3 tk. citromlé » tabasco mártás » só és frissen őrölt fekete bors » 6 ek. natúr joghurt a tálaláshoz » 1 ek. frissen vágott koriander a díszítéshez
Melegítsük fel az olajat egy edényben, amikor már forró a tortillákat süssük 2 perc alatt ropogósra. Gyúrjuk össze a kecskesajtot és az avokádót. Adjuk hozzá a hagymát, a köménymagot és a citromlevet. Adjuk hozzá a tabascót, és ízesítsük.
Minden tortillára tegyünk guacamolét, és egy kis joghurtot. Szórjuk meg korianderrel.
Elkészítési idő: 20-25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom