Első lépésként a
cukorból,
vajból,
lisztből és a
tojásból gyúrjunk omlós tésztát.
Ezt követően csomagoljuk be fóliába és hagyjuk állni egy órát a hűtőben.
Közben forraljuk fel a
tejszínt és tördeljük bele a
csokoládét, majd forraljuk fel még egyszer. Adjuk hozzá a brandyt. A masszát addig keverjük, amíg ki nem hűl.
A sütőt állítsuk 175 fokra. A gyúródeszkára szórjunk egy kevés
lisztet és sodorjuk ki a tésztát. Formázzunk belőle kerek süteményeket. A tepsibe tegyünk sütőpapírt és helyezzük bele a süteményeket. Körülbelül 10-15 percig süssük, míg aranysárga nem lesz. Hagyjuk kihűlni.
Töltsük a canaché-krémet nyomózsákba és nyomjunk rozettákat a sütemény te
tejére.
Végül tegyük a sütiket a hűtőbe.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>