A halfiléket beirdaljuk, majd meglocsoljuk őket a fél citrom levével, és negyed órára hűtőbe tesszük. Egy tepsibe alufóliát teszünk, megkenjük az olajjal, m
220°C-ra melegítsük elő a sütőt. A húst kötözzük meg sonkaszerűen.Tegyük egy alacsony peremű tepsibe állított rácsra.
A szemes borsot mozsárban törjü
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt répát, a felcsíkozott csirkemellet. Amint a hús kifehéredett, felöntjük a levessel, é
A combokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel, majd bekenjük a ketchuppal, olívaolajjal, és éjszaka így pácoljuk. Másnap egy kivajazott tepsibe szó
A gombát megtisztítjuk, szárát felaprózzuk, majd a gombafejeket sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajjal, és egy tálra tesszük őket. A vöröshagymát fela
A vöröshagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a húst. Így tovább pároljuk, közben a sárgarépát és a
A húst vágjuk kis darabokra, a hagymát aprítsuk fel, és a zöldségeket vágjuk hasábokra. A tárkonyt metéljük finomra. Az olajat forrósítsuk fel, és a húst
A hagymát fölkockázzuk és olajon megpirítjuk, majd beleöntjük az előzőleg legyalult zöldségeket és az összevágott foghagymát. Állandó kevergetés mellett
Ugrás a lap tetejére >>