A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, megfűszerezzük, hozzáadunk 2 felaprított pirított hagymát, pirospaprikát, rizst, és felöntjük fél liter vízzel. A ká
A langyos tejbe morzsoljuk bele az élesztőt és a lisztet, majd langyos helyen kelesszük meg. A lisztet dolgozzuk össze a cukorral, a sóval, és annyi tejjel, hogy k
A tejszínt és a csokoládédarabokat tegyük egy közepes méretű tálba. Erős fokozaton 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben. Keverjük meg. A kell, akkor
A fácánt megtisztítjuk, elnégyeljük, majd egy fazékba tesszük. Hozzáöntjük a bort, vizet, és belerakjuk a babérlevelet, a borsot, a felszeletelt citromot, maj
A leves:
A fácánt megfosztjuk tollaitól, földaraboljuk és egy vízzel teli fazékba rakjuk főni. Miután fölforrt beleszórjuk a fűszereket, beletesszük a zöld
A fácánt és a vaddisznó húst egy lábosba tesszük, és felöntjük a vízzel, és feltesszük főni. Közben folyamatosan lehabozzuk, majd fél óra után beletessz
A kukoricaszirupot, a vajat és a cukrot keverjük össze egy nagy tálban. A vaníliát és a tojásport adjuk hozzá, jól keverjük össze. Tegyük félre.
A sót é
Pirítsuk meg a kókuszreszeléket egy zsír nélküli serpenyőben. Verjük habosra a tojássárgáját, a tojást és a cukrot forró vízgőzben. Állítsuk hideg víz
Ugrás a lap tetejére >>