A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, megf?szerezzük, hozzáadunk 2 felaprított pirított hagymát, pirospaprikát, rizst, és felöntjük fél liter vízzel. A káposztáról leszedj
A langyos tejbe morzsoljuk bele az éleszt?t és a lisztet, majd langyos helyen kelesszük meg. A lisztet dolgozzuk össze a cukorral, a sóval, és annyi tejjel, hogy kenyérté
A tejszínt és a csokoládédarabokat tegyük egy közepes méret? tálba. Er?s fokozaton 1 percig melegítsük mikrohullámú süt?ben. Keverjük meg. A kell, akkor visszatehetjük 15
A fácánt megtisztítjuk, elnégyeljük, majd egy fazékba tesszük. Hozzáöntjük a bort, vizet, és belerakjuk a babérlevelet, a borsot, a felszeletelt citromot, majd megsózzuk,
A leves:
A fácánt megfosztjuk tollaitól, földaraboljuk és egy vízzel teli fazékba rakjuk f?ni. Miután fölforrt beleszórjuk a f?szereket, beletesszük a zöldségeket és a h
A fácánt és a vaddisznó húst egy lábosba tesszük, és felöntjük a vízzel, és feltesszük f?ni. Közben folyamatosan lehabozzuk, majd fél óra után beletesszük felkarikázott s
A kukoricaszirupot, a vajat és a cukrot keverjük össze egy nagy tálban. A vaníliát és a tojásport adjuk hozzá, jól keverjük össze. Tegyük félre.
A sót és a szódabikarbó
Pirítsuk meg a kókuszreszeléket egy zsír nélküli serpeny?ben. Verjük habosra a tojássárgáját, a tojást és a cukrot forró vízg?zben. Állítsuk hideg vízbe, és kevergessük a
Ugrás a lap tetejére >>