A tojásokat alaposan összekeverjük az aprított héjjal, a mandulával, a cukorral, a fűszerekkel, az aromákkal, a mogyoróval és a sütőporos liszttel, majd sima
A hozzávalókat összekeverjük, majd tésztát gyúrunk belőle. 60 percig állni hagyjuk, majd vékonyra kinyújtjuk, és ízlés szerint különböző formákat szúr
150°C-ra melegítsük elő a sütőt. Egy alacsony peremű tepsibe szórjuk a pekándiót. 6-8 percig gyakran megkeverve pirítsuk, vagy amíg világosbarnára nem sül.
A citromhéjat, tojást, barna cukrot, melaszt és a vajat keverjük össze egy nagy tálban. Krémesre és simára keverjük közepes fokozatra kapcsolt botmixerrel. A t
Egy éles késsel egész hosszukban mélyen vágjuk be a rákokat. Finoman nyomkodjuk meg őket az ujjunkkal, hogy ellapuljanak. Keverjük össze egy nagy tálban alaposa
A gesztenyét meghámozzuk és ételízesítős, cukros, sós, zelleres vízben puhára főzzük. Ezután leturmixoljuk, ismét felforraljuk és berántjuk a Rama margari
A gesztenyemasszát keverjük simára 2 dl tejszínnel és 1 dl vízzel. Adjuk hozzá a keményítőt és a gombalevesport. Öntsük fazékba, és kevergetve forraljuk fe
A meghámozott gesztenyét cukros, vaníliás vízben puhára főzzük majd lepasszírozzuk. Rántást készítünk lisztből és vajból, ezt felöntjük a tejjel, hozz
Ugrás a lap tetejére >>