A zselatint addig kevergessük egy kis lábasban 1/2 bögre vízben kis lángon, míg fel nem oldódik teljesen. Öntsük hozzá a maradék vizet. Keverjük össze egy na
Melegítsük fel az olajat, és futtassuk meg rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd öntsük fel 1 liter vízzel. Dobjuk bele a leveskockát és a fűszereket. Fo
A dobozon lévő utasítás szerint főzzük meg a kétféle rizst.
Közben forrósítsunk fel 1 evőkanál olajat egy nagy teflonserpenyőben vagy vokban. A diót és
A szárított fügéket öntsük fel a vörösborral. Hagyjuk 4 órára pihenni.
Pucoljuk meg a narancsot és a mandarint, majd negyedeljük fel őket, és a negyedeket
A heringeket 30 percig vízben áztatjuk, majd 2 cm-es csíkokra vágjuk őket. A hagymát megtisztítjuk, karikákra szeleteljük, majd 3 perre forró vízbe dobjuk őke
A halat megtisztítjuk, gerincéről levesszük a húst, majd feldaraboljuk, besózzuk és 1-2 órát a hűtőben állni hagyjuk. Ezután az egészet ledaráljuk kétszer
A húslevest felfőzzük a zselatinporral, majd kissé lehűtjük és 1/6át özgerinc formába öntjük. A halmajonézt összekeverjük a maradék zselarinnal, citromlé
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom