A karajt megmossuk, megsózzuk és borssal, tört borókabogyóval alaposan bedörzsöljük, majd serpeny?be tesszük és lassú t?zön megpirítjuk. Ezek után megöntözzük vörösborral
A narancsot mossuk meg, és dörzsöljük be a kockacukorral. A narancsos cukrot a narancslével és a narancsszörppel tegyük egy fazékba, sózzuk meg, f?szerezzük szegf?szeggel
A húst vágjuk 2 cm-es darabokra, és rendezzük el a tányéron. Helyezzük az asztal közepáre a fondüsüt?t. Forrósítsuk fel az olajat a süt?ben, és állítsuk úgy a lángot, hog
Els? lépésként a cukorból, vajból, lisztb?l és a tojásból gyúrjunk omlós tésztát.
Ezt követ?en csomagoljuk be fóliába és hagyjuk állni egy órát a h?t?ben.
Közben forral
A feldarabolt tyúkot lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd f?zni kezdjük. Forrás után beletesszük a répákat, a zellert, a borsót, a paprikát, a gombát, a hagymát és a m
A combokat megtisztítjuk és elválasztjuk egymástól az alsó-fels? részeket, meglocsoljuk szójaszósszal, megsózzuk, megborsozzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük.Rávágj
El?ször is a mazsolát a vizes rumos keverékbe tegyük egy napig állni, majd csöpögtessük le. A citrom héját pedig egy percig pároljuk meg vízben.
A lisztet dolgozzuk össz
Egy tálban összekeverjük a halakat, a ringlit, az olívabogyókat, a krémsajtot, mustárt, kevés citromlevet, a paprikakrémet, majd ízlé szerint sózzuk, borsozzuk, és az egé
Ugrás a lap tetejére >>