Szitáljuk a
lisztet egy tálba és a közepébe készítsünk mélyedést. Verjük fel a
tojást a
tejjel,
sóval,
vízzel, és öntsük bele a mélyedésbe. Keverjük a
liszthez belülről kifelé haladva, és adjuk hozzá a
tojásos keveréket, csomómentesre, és utána hagyjuk állni.
Melegítsünk olajat, majd öntsünk bele annyi tésztát, hogy teljesen befedje az edény alját, és süssük meg aranysárgára.
Adjunk hozzá egy kis
vajat.
Bőrözzük le a kolbászt, keverjük össze a kolbászhúst a
tejszínnel és a fűszerekkel.
sózzuk,
borsozzuk. Kanalazzuk 1 evőkanálnyi tölteléket mindegyik palacsintára, és tegyük egy tepsibe.
Keverjük össze a
tejszínt, a
tojást és a
joghurtot. Ízesítsük. Öntsük ezt a mártást a palacsintára, tegyük a sütőbe.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>