Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a sütőport, a tojást, a zsírt és a cukrot. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és egy
Másfél dl tejet megmelegítünk, belekeverjük a kockacukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, és langyos helyen megkelesztjük. A liszt közepébe mélyedést készítü
A tésztát főzzük ki, csöpögtessük le, és tartsuk melegen. A hagymát pucoljuk meg, és paprikával együtt vágjuk kockára. Mozsárban zúzzuk össze a bazsaliko
A tésztás sós vízben puhára főzzük, közben a felcsíkozott húst sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Egy tálban összekeverjük a mustárt, a tejszínt
A turmixba tesszük a paradicsomot, a narancs levét, összeturmixoljuk, majd ebben a keverékben áztatjuk 1-2 órát a mentát. Ezután még egyszer összeturmixoljuk,
Bő, sós vízben megfőzzük a tésztát és előmelegítjük a tányérokat. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat és aranybarnára pirítjuk, majd beleforgatjuk a le
Bő, sós vízben megfőzzük a tésztát, a doboz utasítása szerint. A petrezselymet és a bazsalikomot megmossuk, óvatosan megszárítjuk. Leszedegetjük a szárról
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
Ugrás a lap tetejére >>