Egy lábosba öntjük a bort, majd beletesszük az összepréselt fokhagymákat és a kagylókat. Így addig f?zzük, amíg a kagylók kinyílnak, majd a fels? héjukat eltávolítjuk. Ek
Egy turmixba tesszük a kétszersültet, a pisztáciát, a petrezselymet és a bazsalikomot, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezután olajban és borban megpirítjuk a fokhagymát
A szalonnát, a vajat, a hagymát, a fokhagymát és a szárított f?szereket egy serpeny?ben megfuttatjuk. beletesszük a lisztet és a tejszínt, és pároljuk. A kagylókat a borb
A kagylókat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük. A kagylós keverék
A felaprított fokhagymát olajban megpirítjuk, majd hozzákeverjük a mustárt, és felöntjük a borral. Ezután beletesszük a kagylókat, és addig f?zzük ?ket, amíg kinyílnak. H
Egy lábosba tesszük a tejszínt, a bort és az összepréselt fokhagymát, majd beletesszük a kagylókat, és puhára f?zzük. Forrás után a felcsíkozott zöldségeket is hozzáadjuk
Készítsük el? a parazsat. Alumínium tálcában keverjük össze az újhagymát, a vajat, a fokhagymát, a citromhéjat-és levet, a csilit, a sót és a borsot. Tegyük bele a kagyló
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 542 kcal/2271 kj adagonként
A vöröshagymákat pucoljuk meg, és tegyük egy lábasba. Öntsük hozzá a vizet, a bort és adjuk hoz
Ugrás a lap tetejére >>