Egy lábosba tesszük a zöldf?szereket, a citromlevet és a megtisztított kagylókat. Felöntjük egy liter vízzel, majd 5 percig f?zzük, a rosszakat kidobjuk, levét lesz?rjük.
Az osztrigát szalonnába csomagoljuk, 220 fokos süt?ben 12-15 perc alatt megsütjük.
A szalonnát kettévágjuk, a 8 kagylót egy-egy fél szelet szalonnacsíkba csomagolunk, és megt?zzük. 220 fokos süt?ben 12-15 perc alatt megsütjük.
Egy tálban összekeverjük a szószokat és mézet, majd félretesszük. Az osztrigákat a felcsíkozott szalonnába tekerjük, majd felhúzzuk ?ket a nyársakra. Így fél órát a mézes
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet el?készítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyömbért összekev
Az endívai saláta leveleit vajon megfonnyasztjuk, majd a turmixba tesszük. Hozzáadjuk a kagyló levét, a tejszínt és a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet öss
Vajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, a sárgarépát, a zellert. Amikor langyosra h?lt belekeverjük a tejszínt, és félretesszük. A száraz fehérborban addig pároljuk a kag
A hagymát szeletekre, a szárzellert karikára, a fokhagymát apróra vágom. Közepes lángon vajat olvasztok, rádobom a zöldségeket és fed? alatt 5-6 percig párolom. Ha a zöld
Ugrás a lap tetejére >>