A fele 
vajat felforrósítjuk, majd a felaprított 
hagyma felét megfuttatjuk rajta. A 
parajt megmossuk, lecsöpögtetjuk, majd a 
hagymához adjuk. Lefedve, alacsony fokozaton 10 percig főzzük. 
sóval, 
borssal ízesítjük, majd leszűrjük. A pulykaszeleteket behasítjuk, majd megtöltjük őket 1 szelet 
sonkával és 2 evőkanál 
parajjal. A nyílást bezárjuk, majd a többi 
vajat is felforrósítjuk, és megsütjük rajta a húst. Utána kiszedjük, és 
sóval, 
borssal ízesítjük. A megmaradt 
vajon megpirítjuk a felkockázott 
szalonnát és a 
hagyma másik felét. A maradék 
parajt elsimítjuk egy tálon, rátesszük a pulykát, rálocsoljuk a 
szalonnás 
hagymát, és 
burgonyapürével tálaljuk. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>