A
burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel
vízben f?ni. F?zzük puhára, majd sz?rjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a
borsot, a heler?levesport, és a babérlevelet. Öntsünk rá forró vizet, és f?zzük 5 percig. Sz?rjük le, és vegyük le a hal b?rét, és távolítsuk el a szálkákat. Morzsoljuk össze a húst, és dolgozzuk össze a
burgonyával, a
petrezselyemzölddel, a
sóval és
borssal. Formáljunk bel?le 12
krokettet. Panírozzuk be ?ket, mad csomagoljuk be, és tegyük 30 percre a h?t?be. Tálalás el?tt forró olajban süssük ki a krokketeket.
El?készület: 20 perc, f?zési,sütési id?: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>