Felhevített olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a félkarikára vágott vöröshagymát,és ha a hagyma is lepirult a csíkokra vágott húst is. Megszórjuk KNORR Grill fűszervarázzsal. Kevés vízzel felöntve majdnem puhára pároljuk.
A KNORR Bolognai spagetti Rafinériát elkeverjük 3 dl vízzel,majd hozzáöntjük a húshoz. A húst így pároljuk tovább pár percig. Hozzáadjuk a metéltre vágott savanyú uborkát és készre főzzük.
Sült kockaburgonyával tálaljuk,amit sütőben sütünk meg olívaolajjal meglocsolva és picit megsózva kb. 20 perc alatt 170 fokon.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom