Egy kis lábosba folytonos kevergetés mellett pirítsd halványbarnára a cukrot,majd öntsd fel a csontlével,és jól forrald ki.Egy másik edényben az olajon fonnyaszd meg a felaprított
hagymát.Add hozzá a húst,és fehéredésig süsd,ekkor szórd bele a reszelt répát és a
zellert.
sózd meg,fűszerezd,és öntsd rá a kiforralt csontlét,tedd bele a sűrített
paradicsomot, és rotyogtasd össze míg a hús megpuhul.Közben
sós
vízben főzd ki a csőtésztát.Öblítsd le folyó
víz alatt és csepegtesd le,majd,leheletnyi olajjal keverd el.A mártásba szórd bele a finomra vágott petrezselymet,kóstold meg,ha kell ízesítsd,majd melegen tálald bőven hintett reszelt
sajttal.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>