» 4 alma » 100 g barna cukor » 50 g vaj » 1 tk. fahéj » 3 ek. calvados » 2 csomag leveles tészta » 1 tojássárgája
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Az almát pároljuk meg a barna cukorral, a vajjal, a fahéjjal és a calvadosszal. A tésztákat nyújtsuk ki, az egyiket helyezzük egy pite formába, kanalazzuk rá a tölteléket, és borítsuk be a másik tésztával. A tetejét kenjük meg tojássárgájával, szurkáljuk meg villával, és süssük 20 percig.
Előkészület: 10 perc.
Sütési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom