» 2 kicsontozott kacsamell » 4 ek. sötét szójaszósz » 3 ek. sherry » 81 ml szezámolaj » 1 kk. citromos bors » só
Távolítsuk el a húsról az inakat. Ejtsük rombusz alakú bemetszést a bőrükbe. Szójaszószt, sherryt, olajat, borsot, csipetnyi sót keverjünk össze egy mély edénybe. Tegyük bele a húst a páclébe úgy, hogy a bőrük lefelé mutasson, és hagyjuk benne 2 órát állni.
Helyezzük a húst a grillrácsra. A húst akkor vegyük le a grillről, amikor a belseje rózsaszínű.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom