Egy tálban összekeverjük a felcsíkozott répát, uborkát, a felkarikázott hagymát, a felaprózott köményt és a megpárolt, felcsíkozott gombát. Egy másik tá
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát, a fehérbort, az ecetet, az olajat, a felszeletelt hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és fél
A babot szórd sós, ételízesítő porral fűszerezett vízbe, és főzd puhára. A hagymát karikázd fel, sózd meg, és add hozzá a babot.
A borecetet keverd el cu
A babot sós, ecettel, egész borssal és babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük. A sajtot hasábokra vágjuk, keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a cikkekre vá
Főzd puhára ételízesítő porral fűszerezett vízben a babot. Sózd és karikázd fel a hagymát eközben.
Keverd simára az olívaolajat a borecettel, rozmaringot,
Keverjük össze a babot, a hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a spenótot. Egy kis tálban keverjük össze az olajat, a citromlevet és a cukrot. A salátát loc
a kétféle káposztát és az újhagymát összeforgatjuk. Az ecetet, a tejfölt, a zöldcitrom és a citrom levét összekeverjük, és a hagymás káposztára öntjük
A megmosott, kicsumázott paprikákat hosszában négybevágjuk, majd a cikkeket felaprítjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát vékonyra szeletelj
Ugrás a lap tetejére >>