» 1 brokkoli » 2 paradicsom » 250 g cérnametélt » 1 fej saláta » 4 tojás » 1 doboz olajos szardella » 6 szem fekete olajbogyó » A mártáshoz: » 1 ek. vörösborecet » néhány csipet só » 5 ek. kukorica- vagy napraforgóolaj » bors
A tésztát sós vízben 3 perc alatt pároljuk ropogósra, öblítsük át és jól szűrjük le.
A tojásokat főzzük keményre, a brokkolit pedig szedjük darabokra és sós vízben néhány perc alatt pároljuk meg. A mártás hozzávalóit alaposan keverjük össze.
A salátát szedjük leveleire, mossuk meg és béleljünk ki vele egy salátástálat. Erre rétegezzük a tésztát, a felkarikázott paradicsomot, a brokkolit, a felszeletelt tojást és a szardellát. A megmaradt tésztát tegyük a tetejére, szórjuk meg olajbogyóval és locsoljuk meg az öntettel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom