A burgonyát és a kacsamellet vágjuk fel, és kissé süssük meg. Adjuk hozzá a fehérborecetet, a szőlőmagolajat és a fehérbort.
Előkészület: 10 perc, sütési idő: 10 perc.
A megmosott burgonyát főzd puhára a héjában. Hideg vízzel öblítsd, hámozd meg. A majonézes változathoz vágd apró kockákra, öntözd meg borecettel, cukorral és sóval ízesít
A sajtról a fehér bevonatot eltávolítjuk, felszeleteljük ( 2 x 1 cm-es ) lapocskákra vágjuk. A megmosott uborkát és retket szintén így vágjuk fel. A joghurtot borsozzuk,
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A cukorborsót főzzük puhára,
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a mentát, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot főzzük
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot főzzük puhára, öl
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot főzzük puhára, öl
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot főzzük puhára, öl
Ugrás a lap tetejére >>