A zöldségeket és a burgonyát hasábokra vágjuk, és megfőzzük. A tejfölt vagy joghurtot a sóval és a fehér borssal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sajtot
Fogunk egy tálat, és alaposan összekeverjük benne az ecetet, a mézet, a mustárt, a sót és a borsot. Ezután egy salátástálba tesszük az összetépkedett aragu
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
A megtisztított és kimagozott avokádót finomra szeleteljük, ezután egy kicsavart zöld citrom levében megáztatjuk, hogy elkerüljük a barnulását. A papayát sz
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Egy tálban keverjük össze az avokádót, a kivit, a paradicsomot, a chilit, a mogyoróhagymát, némi sót és a koriandert. Erre öntsük rá a lime levét, majd ism
Ugrás a lap tetejére >>