Főzzük a tojásokat forrásban lévő vízben 6 percig. Az ananászból vágjunk 4-6, egyenként 1-2 cm vastagságú szeletet, és hámozzuk meg. Vágjuk fel kockákra.
A felkarikázott hagymát forró vízbe tesszük, beleöntjük az ananászkonzerv levének a felét. Egy tálban összekeverjük az olajat, az ananászlevet és a curryt.
Paradicsomot hasábokra vágjuk, hozzáadjuk a felkockázott ananászt, és leöntjük salátalével. Fejessaláta-leveleken tálaljuk. Kókuszreszeléket adunk hozzá.
A sajtot 1 cm-s kockákra vágom, a hagymát karikára vágom és a többi hozzávalóval összekeverem,Szép salátástálba teszem és kb. 2-3 óra múlva fogyasztható
Ananászt, zöldpaprikát, almát és a zellert finom csíkokra vágjuk. Megfűszerezzük, citromlével öntözzük, diót vagy mandulát adunk hozzá, és hozzákeverjü
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom