A megmosott burgonyát főzd puhára a héjában. Hideg vízzel öblítsd, hámozd meg. A majonézes változathoz vágd apró kockákra, öntözd meg borecettel, cukorral és sóval ízesített fél pohárnyi vízzel. Lazán keverd át, ha teljesen kihűlt, forgasd kefires- majonézes- mustáros keverékbe. A hagymás változathoz a meghámozott burgonyát, a hagymát karikázd fel, és tedd ecetes salátalébe. Néhányszor forgasd át, hogy átjárja az íz. Finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával meghintve tálald. (Vagy ha van salátalevélben is tálalható)
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom