Egy salátástálban összekeverjük a felcsíkozott salátát, a felszeletelt paprikát és olajbogyót. Egy másik tálban összekeverjük a felaprózott hagymát és tojást, az ecetet,
Fogunk egy salátástálat, beletesszük a felszeletelt uborkát és paradicsomot, a felkarikázott hagymát, a felcsíkozott paprikát és az összetépkedett salátaleveleket. Az egé
Vágjuk le a spárgák szárát és vékonyan hámozzuk meg. Pároljuk 20-35 percig, frissességtől függően. Az articsókatalpakra öntsük rá annyi vizet, hogy ellepje, és főzzük for
A kenyérkockákat 1 evőkanál olajon közepes hőfokon süssük ropogósra 5-7 perc alatt. Csepegtessük le papírtörlőn. a paradicsomot, a spenótot és a feta sajtot keverjük össz
A megmosott, majd megszárított spenótnak levágjuk a szárait, illetve kivágjuk a levelek középső, keményebb ereit. A tojást, valamint a hagymát felszeleteljük, majd az ola
Spenótot megmossuk, hagyjuk lecsepegni és az elkészített salátalével leöntjük. Szükség esetén a spenótot összevágjuk.
Spenótot megmossuk, szükség esetén összevágjuk. Hozzáadjuk a lereszelt retket és leöntjük a salátaöntettel.
Grillezzük meg a paprikát, majd szedjük ki a magját, és vékony csíkokban szeleteljük fel. Tegyük egy serpenyőbe, adjuk hozzá az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, sót, bor
Ugrás a lap tetejére >>