A paradicsomot, a sajtot és a bazsalikomleveleket egy szép tálon elrendezzük, majd meglocsoljuk az olívaolajjal és az ecettel. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és m
Keverjük össze a salátaöntet hozzávalóit, és hagyjuk 30 percig állni. Keverjük össze a paradicsomkockákat sóval, és 20-30 percig érleljük. Sz?rjük le, és tegyük egy tálba
Paradicsomot felszeleteljük, majd legyez? alakban egy lapos edénybe helyezzük és az el?re elkészített salátalével leöntjük.
A felkarikázott paradicsomot és a felszeletel hagymát a tejföl és mustár keverékébe forgatjuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és már kínálhatjuk is.
Feldarabolt paradicsomot, a csíkokra vágott póréhagymát elkeverjük az el?re elkészített salátalével.
Feldarabolt paradicsomot a finoman fél szeletekbe felvágott, enyhén sózott uborkát, és a csíkokra vágott zöldpaprikát leöntjük a salátaöntettel és összekeverjük.
A szalonnát vágjuk fel kis darabokra. Csavarjuk ki a citrom levét. A tojásokat f?zzük 10 percig lobogó vízben, majd pucoljuk meg, amikor kih?lt. Válasszuk szét a fehérjét
A zöldségeket megmossuk, majd az összeset felkarikázzuk úgy, hogy a paradicsomszeletek valamivel vastagabbak legyenek a többinél. Megsózzuk ?ket, majd egy órán át állni h
Ugrás a lap tetejére >>