Vágjuk a parmezánt vékony forgácsokra. Mossuk és szárítsuk meg a rukkolát. Öntsük egy tálba az olívaolajat és egy kávéskanál balzsamecetet, keverjük össze. Adjuk hozzá az
A tojásokat 10 percig főzzük, majd tegyük félre hideg vízben kihűlni. A bacont egy evőkanál olajon süssük ropogósra 5 perc alatt. Ebben az edényben a visszamaradt zsiradé
Sárgarépát durvára vagy finomra reszeljük, összekeverjük a citromlével, és a többi hozzávalóval készített salátalével ízesítjük. Reszelt dióbelet, mazsolát, vágott petrez
Sárgarépát és az almát durvára reszeljük és összekeverjük ecettel. Zellert finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, és ebbe keverjük bele a vékony szel
Megtisztított répát és karalábét durvára reszeljük és az elkészített salátalével ízesítjük. Búzacsírát, kókuszreszeléket szórunk rá.
Megtisztított répát finomra reszeljük. Az őszibarackot kimagozzuk és felkockázzuk és a salátaöntettel együtt összekeverjük őket. Reszelt diót, mazsolát, illetve 2 ek. kem
Megtisztított répát és retket durvára reszeljük. Mielőtt a sárgarépát belekevernénk, kicsit megsózzuk és hagyjuk állni, hogy levet engedjen. Búzacsírát és metélőhagymát a
Megtisztított sárgarépát és zellert durvára reszeljük, és a lereszelt répával való összekeverés előtt ecettel vagy citrommal, kevés sóval és cukorral marinírozzuk.
Ugrás a lap tetejére >>