Zselatint az almalébe beáztatjuk és lassú melegítéssel feloldjuk. Sárgarépát finomra ?röljük, citromlével, gyümölcssziruppal és kevés sóval megf?szerezzük, a zselatinos o
Meghámozott karalábét és a sárgarépát durvára reszeljük és összekeverjük, a megmosott, csíkokra vágott vagy széttépett fejes salátával. Zöld f?szereket és búzacsírát adun
Az ubokából vágjunk vékony csíkokat, de a magját dobjuk ki. Egy tálban keverjük össze a rizsborecetet, az olajat, a szójaszószt és a halmártást. Adjuk hozzá az uborkát, a
Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel. Almát durvára reszeljük, belekeverjük a salátalével elkevert salátába. Mazsolát, dióbelet adhatunk hozzá.
Uborkát hámozás nélkül durvára reszeljük vagy vékony szeletekre vágjuk. Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel és hozzáadjuk az uborkát. Mazsolát, zöld f?szerek
Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel. Ha nagyon savanyú, akkor a felét kimossuk, esetleg 200 g friss, csíkokra vágott fejes káposztát is használhatunk. Mazsol
Uborkát durvára szeleteljük vagy vékony szeletekre vágjuk. A savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel és hozzáadjuk az uborkát is.
Savanyú káposztát összekeverjük a salátaöntettel. Megmosott galambbegyet jól lecsepegtetve, röviddel a találás el?tt belekeverjük a salátába. Búzacsírát szórunk rá.
Ugrás a lap tetejére >>