Az urkát vágjuk el hosszába, kaparjuk ki a magokat, és reszeljük le a héjával együtt. Szórjuk meg sóval, és hagyjuk 20 percig állni. Nyomkodjuk ki, és tegyük egy tálba. A
Zöldpaprikát kibelezzük és kereszt alakban csíkokra vágjuk. A salátauborkát durvára lereszeljük, megfűszerezzük és a salátába keverjük, majd leöntjük salátaöntettel.
Megtisztított répát és uborkát durvára reszeljük, és az előre elkészített salátaöntettel, valamint az összevágott zöld fűszerekkel összekeverjük. Tetejére kókuszreszeléke
Megmosott salátát hagyjuk jól lecsepegni. Az uborkát hámozás nélkül, vékonyan szeletelve megfűszerezzük és a marinírozott fejes salátába keverjük, és leöntjük salátaöntet
Paradicsomot hasábokra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, szeletekre vágott uborkát, fűszerezzük, majd leöntjük olajjal és összekeverjük.
Meghámozott és kibelezett tököt durvára reszeljük. Uborkát vékony szeletekre vágjuk és a meghámozott hagymát ledaráljuk, majd mindegyiket a salátába keverjük. Szórjunk rá
Meghámozott és kibelezett tökös durvára reszeljük. Uborkát megmossuk, majd azt is lereszeljük és sok kaprot valamint összevágott metélőhagymát adunk hozzá.
Megmosott salátauborkát hámozás nélkül felkockázzuk vagy félkarikára gyaluljuk, majd ráöntjük az elkészített salátalevet, amibe sót, kaprot és metélőhagymát tettünk.
Ugrás a lap tetejére >>