Vöröskáposztát finom csíkokra szeleteljük, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, hagyjuk levet engedni, és a fennmaradó hozzávalókkal a salátalevet kés
Vöröskáposztát finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel egy kicsit állni hagyjuk, míg levet nem enged. Almát durvára reszeljük, összekeverjük a vörös
Vöröskáposztát finomra vágjuk, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, hagyjuk levet engedni. Durvára lereszeljük a retket és az almát, melyeket cukorral, s
Vöröskáposztát finomra vágjuk, sóval, cukorral és ecettel állni hagyjuk, hogy levet engedjen. Durvára reszelt almát és a finomra reszelt zellert sóval, cukorr
Vöröskáposztát finomra összevágjuk, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, míg levet enged. Körtét felkockázzuk és mindent hozzával
Finomra reszelt zellert sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és belekeverjük a salátába. Vöröskáposztát finomra vágjuk, hagyjuk egy kicsit levet engedni, m
Zellert finomra daráljuk, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. A ledarált retket és a reszelt almát már a marinírozás előtt a zeller közé keverjük,
Cikóriát hosszában elfelezzük, belsejét egy kissé kivájjuk, és a belső leveleket felcsíkozzuk. Zellert finomra reszeljük a sóval, cukorral és citromlével ma
Ugrás a lap tetejére >>