Vöröskáposztát finom csíkokra szeleteljük, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, hagyjuk levet engedni, és a fennmaradó hozzávalókkal a salátalevet késze keverjük, maj
Vöröskáposztát finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel egy kicsit állni hagyjuk, míg levet nem enged. Almát durvára reszeljük, összekeverjük a vöröskáposztával, és
Vöröskáposztát finomra vágjuk, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, hagyjuk levet engedni. Durvára lereszeljük a retket és az almát, melyeket cukorral, sóval és ecett
Vöröskáposztát finomra vágjuk, sóval, cukorral és ecettel állni hagyjuk, hogy levet engedjen. Durvára reszelt almát és a finomra reszelt zellert sóval, cukorral és ecette
Vöröskáposztát finomra összevágjuk, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, míg levet enged. Körtét felkockázzuk és mindent hozzávalót összekeverünk.
Finomra reszelt zellert sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és belekeverjük a salátába. Vöröskáposztát finomra vágjuk, hagyjuk egy kicsit levet engedni, majd ezt is b
Zellert finomra daráljuk, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. A ledarált retket és a reszelt almát már a marinírozás előtt a zeller közé keverjük, és hozzáadjuk
Cikóriát hosszában elfelezzük, belsejét egy kissé kivájjuk, és a belső leveleket felcsíkozzuk. Zellert finomra reszeljük a sóval, cukorral és citromlével marinírozott, ma
Ugrás a lap tetejére >>