» 50 dkg spenót » 15 dkg fekete olajbogyó » 3 kemény tojás » 1 fej spanyol hagyma » Öntet: 1 ek. vörösborecet » 1/2 csésze tejföl » 1 fej aprított vöröshagyma » só » bors
A megmosott, majd megszárított spenótnak levágjuk a szárait, illetve kivágjuk a levelek középső, keményebb ereit. A tojást, valamint a hagymát felszeleteljük, majd az olajbogyókkal összekeverjük. A hozzávalókból időközben elkészítjük az öntetet, amit kb. 2 órányi hűtés után ráöntjük a salátára és ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom