Az uborkát hámozzuk meg, és gyaluljuk le. Sózzuk be, és hagyjuk fél órát állni. Nyomkodjuk ki, és tegyük a salátalébe, adjuk hozzá a fokhagymát. Tálalás előtt szórjuk meg
Megmosott uborkát hámozás nélkül fél karikára, a paradicsomokat hasábokra vágjuk, a narancsot vagy őszibarackot felkockázzuk. Egymással összekeverjük és a salátalével leö
Paradicsomot, meghámozott banánt és narancsot azonos nagyságú szeletekre vágjuk. Fejes salátát megmossuk. Paradicsomos-banános-narancsos szeleteket rétegenként a fejes sa
Az olajon pirítsuk meg a fokhagymát 2 perc alatt. Szórjuk bele a borsot, húzzuk félre a tűzről és adjuk hozzá a fehérborecetet és a cukrot. Keverjük össze a vajbabot, az
A tej és a víz keverékét ízesítsük meg sóval, kezdjük el főzni és fél öra alatt pároljuk meg benne a kukoricát. Ezután ha már hideg szedjük le róla a szemeket.
A rizst f
A hozzávalókat durvára lereszeljük, majd összeforgatjuk a savanyú káposztával. Jól lehűtve, tejföllel tálaljuk.
A vízitormát megmossuk, tálba tesszük, majd a többi hozzávalóból készült öntettel leöntjük, átforgatjuk, és már kínálhatjuk is.
A tojásokat főzzük keményre. Csípjük le a vastagabb szárakat a vízitormáról és mossuk meg. A tojásokat vágjuk szeletekre, csavarjuk ki a citromot, hámozzuk meg az almát,
Ugrás a lap tetejére >>