A zellert megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Citromos, sós vízben megfőzzük, majd cukrot adunk hozzá. Ha túl édes lenne, egy kis ecettel meglocsoljuk. A vízben
Zellert finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd a salátalé fennmaradt hozzávalóit az elkészített salátába téve készre keverjük. Búzacsírát, dióbe
A paprikát négyfelé elvágjuk, majd megsütjük, és a bőrét is leszedjük. Eközben egy tálban összekeverjük a felkockázott újhagymát, az olívaolajat, a fehérborecetet és a mé
A zöldbabot megfőzzük. A vöröshagymát felaprítjuk, majd az ecettel és cukorral összekeverjük. Ráöntjük a zöldbabra, majd hűtőbe tesszük. Tálaláskor ízlés szerint meglocso
A zöldbabot feldaraboljuk, majd sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Eközben a fenyőmagot kevés olajon megpirítjuk. A maradék olajhoz keverjük az ecetet, az összep
A borsót főzzük 6-8 percig sós, forrásban lévő vízben. Csepegtessük le, hagyjuk kihűlni. A szalonna bőrét húzzuk le, vágjuk apró kockára, tegyük 2-3 percre forrásban lévő
A gombát leszűrjük, a levét félretesszük, a gombát szeletekre vágjuk, majd visszarakjuk a lébe. A répát felcsíkozzuk, majd pár percig forraljuk. Leszűrjük, megvárjuk amíg
A paradicsomot tegyük forró vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és kockázzuk fel.
A paprikát süssük néhány percig a sütőben, majd tegyük zacskóba, z
Ugrás a lap tetejére >>