Egy lábos sós vízben megfőzzük a tésztát, majd egy tálba leszűrjük, és az olívaolajjal meglocsoljuk. A paprikákat kimagozzuk, és felvágjuk egyforma kockák
Az algákat 20 percre beáztatjuk, majd az uborkával együtt feldaraboljuk, és egy tálba rakjuk. A mirint, az ecetet és a cukrot elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon
Almát durvára lereszeljük és a tisztított, finomra reszelt és marinírozott zellert összekeverjük a csíkokra vágott cikóriával és a salátaöntettel. Búzacs
Kínai kelt megtisztítjuk, keresztbe finoman felcsíkozzuk, és összekeverjük a durván lereszelt almával és salátaöntettel. Búzacsírát szórunk rá, és tojás
Zellert lereszeljük, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. Durvára lereszelt almát és körtét felkockázzuk és belekeverjük a salátába. Dióbelet, man
A csirkemellet vékony csíkokra és az ananászt kis darabokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a tárkonye
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom