A felkarikázott hagymát forró vízbe tesszük, beleöntjük az ananászkonzerv levének a felét. Egy tálban összekeverjük az olajat, az ananászlevet és a curryt. A hagymát lesz
Paradicsomot hasábokra vágjuk, hozzáadjuk a felkockázott ananászt, és leöntjük salátalével. Fejessaláta-leveleken tálaljuk. Kókuszreszeléket adunk hozzá.
Ananászt, zöldpaprikát, almát és a zellert finom csíkokra vágjuk. Megfűszerezzük, citromlével öntözzük, diót vagy mandulát adunk hozzá, és hozzákeverjük a majonézt.
Ananászt feldaraboljuk és cukorral, maraszkinóval marinírozzuk. Diót megdaráljuk, zabpehellyel összekeverjük. Ananászdarabokat rétegesen egy tálra rendezzük. Ráöntjük a n
Fogunk egy tálat, és alaposan összekeverjük benne az ecetet, a mézet, a mustárt, a sót és a borsot. Ezután egy salátástálba tesszük az összetépkedett aragulaleveleket, ma
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a salátalevelek
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a salátalevelek
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a salátalevelek
Ugrás a lap tetejére >>