» 34 dkg világos barnacukor » 9 dkg sütőporos liszt » 1 kk. sütőpor » 9 dkg holland kakaópor » 3 ek. narancslé » 12 dkg mazsola » 4 tojás » 22 dkg vaj
A mazsolát a narancslébe előre beáztatjuk. Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a kakaóval, a cukorral, a tojással, a vajjal és az eszenciával, majd beleforgatjuk a mazsolát. Az egészet egy kivajazott hőálló tálba töltjük, majd előmelegített sütőben 160 C-on 1 órát sütjük vízfürdőben. Végül önmagában vagy akár fagylalttal, tejszínnel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom