Bárány húsát kockára vágjuk, sós vízben feltesszük főni, és miután félig megpuhult, karikára vágott répát adunk hozzá. Puhára főzzük, hagymás ránt
A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, olajban megpirítjuk, majd rózsapaprikát szórunk rá, és beletesszük a felszeletelt csirkét. A lábosba vizet öntünk, és
Hússzeleteket kiverjük és megsózzuk. Gombát zsírban megpároljuk, beletesszük a darált húst és fűszerezzük. Eldolgozzuk, hússzeletek egyik felére tesszük,
A bagetteket elnegyedeljük, az összes zöldséget felkarikázzuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ezután a padlizsánt az olívaolajon 5 percig pároljuk. A bage
Az összevágott hagymát az olívaolajon futtassuk meg, majd adjuk hozzá a bort és a levest. Takarékon egy órán át pároljuk, közben sóval és borssal fűszerezz
A megpucolt hagymát daráljuk le a hússal és a petrezselyemmel. Egy tálban elkeverjük a fűszerekkel (só, bors, pirospaprika), majd ezt a keveréket egy zsírral ki
A kínai kel leveleit felcsíkozzuk, 5 percig pirítjuk olívaolajon, majd megszórjuk a mentával. Fehér részét felkockázzuk, és kb. 10 percig főzzük, amíg telje
Megfőzzük a tésztát, közben rántást készítünk lisztből és a vaj feléből, ehhez adjuk a tojás sárgákat és a tejet, majd megfűszerezzük. A sajtot két f
Ugrás a lap tetejére >>