A paradicsompaprikát kevés olajon megsütjük, a héját lehúzzuk, a tonhalat pedig lecsöpögtetjük és felvágjuk.
Az újhagymát és a fokhagymát elkezdjük olajon sütni, majd ho
Tegyük a serpenyőbe az olajat,a vajat, és a megpucolt, apróra vágott vöröshagymát. Pároljuk a hagymát üvegesre, majd vegyük le a tűzről és keverjük el a pirospaprikával é
A halat megtisztítjuk, 6 szeletre vágjuk, bedörzsöljük sóval és ráfacsarjuk a citrom levét, majd meghempergetjük a lisztben.
A kagylót folyó víz alatt átöblítjük és kevé
A halat két nap alatt kiáztatjuk, majd átmossuk, lecsöpögtetjük, megtisztítjuk és lebőrözzük. A maradékból halalaplét csinálunk.
A felvágott vöröshagymát és fokhagymát o
A sózott halat megtisztítjuk és egy napig vízben
állni hagyjuk. Ezután kétszer felforraljuk, leöntjük a vizet és a halat lebőrözzük, kiszálkázzuk, feldaraboljuk.
A fok
Két napig vízben hagyjuk a halakat, közben háromszor cseréljük le, majd lecsöpögtetjük, lisztbe és tojásba bepanírozzuk, ezután fokhagymás olívaolajban kisütjük.
A zúzot
Feldaraboljuk a halat és 24 órára vízben állni hagyjuk. Ugyanebben elkezdjük főzni és forrás előtt kiemeljük a tőkehalat.
Megfuttatjuk az olajon a fokhagymát az erős pap
A halat két napig vízben hagyjuk, majd megtisztítjuk, leöblítjük és lecsöpögtetjük. A pirospaprikát forró vízbe tesszük, kimagozzuk és felkockázzuk.
A lil hagymát háromn
Ugrás a lap tetejére >>