A paradicsompaprikát kevés olajon megsütjük, a héját lehúzzuk, a tonhalat pedig lecsöpögtetjük és felvágjuk.
Az újhagymát és a fokhagymát elkezdjük olajon sütni, majd hozzákeverjük a felszeletelt paprikát és a paradicsomot is. Ezután a halat dolgozzuk bele, majd hozzáadunk egy kis besamelt. Miután kihűlt a töltelék a paprikákba kanalazzuk.
A paradicsompaprikát felkockázzuk és a besamel másik felével botmixerrel összekeverjük. Sóval ízesítjük.
Egy tepsibe tesszük a töltött paprikákat, rákanalazzuk a mártást és 10 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom