A marhahúst kockára vágjuk, sóval és borssal megszórjuk.
Megfuttatjuk olajon a zúzott fokhagymát és a felvágott vöröshagymát, majd hozzápirítjuk a húst. Rálocsoljuk a vö
Megtisztítjuk, meghámozzuk és felszeleteljük a krumplit és a hagymát, majd forró olajban puhára sütjük őket. Lecsöpögtetjük, megszórjuk sóval és a felvert tojásokhoz dolg
A felkockázott húst az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel, bazsalikommal és fokhagymával ízesítjük. Felöntjük a
A felkockázott húst és a felszeletelt hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén kockákra vágott krumplit. Sózzuk, borsozzuk, a köménnyel és a paprikával ízesít
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük. A felaprózott hagymát vajon megpároljuk, a burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük. Egy kivajazott, morzsával m
Mossuk meg és szeleteljük vékonyra a burgonyát, majd kezdjük el egy tálba fektetni.Tepsiben, kevés olíva olajjal kezdjük el megsütni, amíg hely nem lesz a burgonyakarikák
A spárgát sós vízben megpároljuk, lecsepegtetjük és hatosával négy tányérra rakjuk. A spárga egyik végéhez halmozzuk az egyik szószt. A majonézt jól keverjük össze a citr
Sós vízben megpároljuk a spenótot, leszűrjük, apróra szeljük és kis golyókat képezünk belőle. Panírozzuk a lisztben és a tojásban, majd olajban megsütjük.
A céklarépát,
Ugrás a lap tetejére >>