A halat két napig vízben hagyjuk, majd megtisztítjuk, leöblítjük és lecsöpögtetjük. A pirospaprikát forró vízbe tesszük, kimagozzuk és felkockázzuk.
A lil hagymát háromnegyed óra alatt üvegesre pároljuk, közben a fokhagymát is hozzáadjuk. Ezután beledolgozzuk a pirospaprikát, a felvágott zöldpaprikát és a paradicsomszószt. 10 percig pároljuk, majd átszűrjük ás átnyomkodjuk.
A halat fokhagymás-erős paprikás olajban kisütjük, egy tányérra rakjuk és rákanalazzuk a paradicsomos mártást.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom