» 1 l zöldségleves » 1 újhagyma » 2 póréhagyma » 2 gerezd fokhagyma » 100 g pirított kenyér » fél kanál összemorzsolt sáfrány » 5 szelet kenyér » só » olívaolaj
Elkezdjük főzni a már kész zöldséglevest.
Megfuttatjuk olajon a felszeletelt újhagymát, póréhagymát és egy gerezd fokhagymát. Sóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a felkockázott pirított kenyeret és a sáfrányt. Ezt a mártást a leveshez öntjük és még fél óráig főzzük. A kenyereket megpirítjuk, megfokhagymázzuk és tálaláskor a levesre tesszük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom