Szeleteljük fel a póré- és vörös
hagymát, pucoljuk meg a
paradicsomot, és paszírozzuk le. Tegyük mindet egy serpeny?be, adjuk hozzá még az olajat, a babérlevelet, a
narancsot, a halat és az összezúzott
fokhagymát. Pároljuk az egészet néhány percig, majd
sóval-
borssal f?szerezzük. Adjunk hozzá 1,5 liter vizet, forraljuk fel, és hagyjuk a t?zön még negyed órát f?ni. 15 perc elteltével sz?rjük le a levest, a darabokat törjük át, majd újra összeöntjük ?ket. Tegyük vissza a t?zhelyre, és forraljuk fel. Rakjuk bele a cérnametéltet és a
sáfrányt. Alacsony fokozaton addig f?zzük, míg a tészta teljesen meg nem puhul. A levest és a
sajtot szervírozzuk külön. Ízlés szerint szórja meg mindenki magának a levest. 50 perc alatt elkészíthet?.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>