Vajban megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a rizst, megpirítjuk, felengedjük vízzel, sóval, borssal, fűszerezzük kaporral és petrezselyemzölddel, és puhára fő
Alapja a tejszínnel, tejföllel elkevert csípős mustár és a hozzáöntött kvász. Ebbe kerül a reszelt uborka, hagyma és a fűszerek. Tehetünk bele apróra vágo
A tojásokat a vajjal és a cukorral kikeverjük. Beleszórjuk a lisztet, majd simára keverjük.
Az almát meghámozzuk, és felszeleteljük, majd egy kikent tűzáll
Halat egy pohár sós, borsos, citromos vízben 10 percig főzzük, és miután kihűlt apróra vágjuk. Összekeverjük a kockára vágott almával, céklával, uborkáv
A puhára főzött szívet ledaráljuk és aprított hagymával lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Kelt tésztát készítünk és gömbölyű formával kiszúrjuk, majd me
A felaprított céklát, zellert, hagymát és sárgarépát zsírban megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét és felengedjük 1,5 liter csontlével. Ízlés szerin
Tisztított zöldségeket a csonttal együtt vízben puhára főzzük. Ha a zöldség megpuhult, a csontot kidobjuk, hozzáadjuk a bort és a fűszereket, és 10 percig f
A lisztet összemorzsoljuk a vajjal és a sóval, majd összedolgozzuk a tejföllel. Ha már elválik az edény falától, cipót formázunk belőle, majd hűtőbe tessz
Ugrás a lap tetejére >>