Vajban megpároljuk a legyalult káposztát, ha levét elf?tte, hozzáadjuk az összenyomott tojásokat, f?szereket, kaprot, snidlinget. És úgy járunk el, ahogy az el?bbi pirog
Vajban párolt hagymára tesszük a darált húst, és addig keverjük míg víz van rajta. Levesszük a t?zr?l, hozzáadjuk az összenyomkodott tojásokat, majd a f?szereket. El?bbi
Lisztet a vajjal és az olajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a vizet és összegyúrjuk. 1 órát pihentetjük, kinyújtjuk, három csíkot vágunk bel?le, egymásra rakjuk, és ismét kin
Áttört túrót elkeverjük a hozzávalókkal, és ízlés szerint ízesítjük.
Kelt tésztát készítünk, kinyújtjuk és négyzet alakúra szeljük.
Töltelék: A ledarált húst és 1 felaprított tojást összekeverünk felaprított hagymával, megpirítjuk és f?sz
Kelt tésztát készítünk, kinyújtjuk és négyzet alakúra szeljük.
Töltelék: A fejes káposztát apróra vágjuk, és összekeverjük 1 felaprított keménytojással, hagymával, megpi
A vesét lehártyázzuk, felnegyedeljük és leforrázzuk, ezután 1,5 liter vízben kb. 1 órán át f?zzük. A zöldséget és a vöröshagymát felaprítjuk és zsírban megpirítjuk. Majd
Vesét négyfelé vágjuk, majd feltesszük f?ni. Ha forr leöntjük róla a vizet, és friss vízben tovább f?zzük. Vékonyra szelt gyökeret, karikára vágott pórét és zellert, vala
Ugrás a lap tetejére >>