A szívet ledaráljuk, tojással, f?szerekkel és f?tt rizzsel keverjük össze. Gombócokat formálunk a masszából és zsírozott tepsiben a felkarikázott újhagymával és a barna m
A puhára f?zött szívet ledaráljuk és aprított hagymával lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A tésztából derelyét gyúrunk amit megtöltjük a hagymás szívvel és sós vízben kif?zz
A húst és a sonkát vékony szeletekre szeljük fel, a szardellát és az uborkát felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, és a kapribogyót felaprózzuk. Az összes hozzávalót egy
A húst, az ananászt és az almát felkockázzuk. A salátát feldaraboljuk, majd a joghurttal, ribizlivel és a sajttal összeforgatjuk. Belekeverjük a bort, a porcukrot és a f?
Húst nagyobb darabokra, a hagymát, zöldségeket karikára, paprikát, káposztát, paradicsomot, burgonyát cikkekre vágjuk. Megpároljuk vajban a hagymát, hozzáadjuk a húst, fe
A mazsolát a konyakba beáztatjuk. A bort kevés vízzel és a citrom héjával, cukorral, sóval és szegf?szeggel elkeverjük, majd felforraljuk.
A tojássárgáját kikeverjük a t
Csirkét megsózzuk, megborsozzuk, és 50 g vajban t?zálló tálban aranybarnára sütjük.
Mártás: hagymát a vajban megpároljuk, hozzáadjuk a sóval szétnyomott fokhagymát, lis
Hozzávalókat összegyúrjuk, és vékonyra nyújtjuk. 15*5 cm-es csíkokra vágjuk, a csíkokat közepükig bevágjuk, és a résen egyik végüket áthúzzuk. Forró olajban kisütjük, és
Ugrás a lap tetejére >>