A szívet ledaráljuk, tojással, fűszerekkel és főtt rizzsel keverjük össze. Gombócokat formálunk a masszából és zsírozott tepsiben a felkarikázott újhagym
A puhára főzött szívet ledaráljuk és aprított hagymával lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A tésztából derelyét gyúrunk amit megtöltjük a hagymás szívvel
A húst és a sonkát vékony szeletekre szeljük fel, a szardellát és az uborkát felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, és a kapribogyót felaprózzuk. Az összes
A húst, az ananászt és az almát felkockázzuk. A salátát feldaraboljuk, majd a joghurttal, ribizlivel és a sajttal összeforgatjuk. Belekeverjük a bort, a porcukr
Húst nagyobb darabokra, a hagymát, zöldségeket karikára, paprikát, káposztát, paradicsomot, burgonyát cikkekre vágjuk. Megpároljuk vajban a hagymát, hozzáadj
A mazsolát a konyakba beáztatjuk. A bort kevés vízzel és a citrom héjával, cukorral, sóval és szegfűszeggel elkeverjük, majd felforraljuk.
A tojássárgáját
Csirkét megsózzuk, megborsozzuk, és 50 g vajban tűzálló tálban aranybarnára sütjük.
Mártás: hagymát a vajban megpároljuk, hozzáadjuk a sóval szétnyomot
Hozzávalókat összegyúrjuk, és vékonyra nyújtjuk. 15*5 cm-es csíkokra vágjuk, a csíkokat közepükig bevágjuk, és a résen egyik végüket áthúzzuk. Forró o
Ugrás a lap tetejére >>